Loading…

EL COL·LEGI CELEBRA EL 9 D’OCTUBRE

Per a preparar el 9 d´octubre, la setmana anterior les mestres ens ensenyaren vídeos per a què estiguerem més enterats de què s´havia de fer per a eixe dia. Els vídeos tractaven sobre la vida de Ausiàs March i de les seues obres més importants.

L’activitat va consistir en què els alumnes havien de fer un auca amb alguna de les seues obres o sobre la seua vida.

Els alumnes de 1r i 2n de Primària i els d´Educació Infantil van anar a “Els Senyals” (Bétera) on van fer una activitat específica entorn a la figura de Jaume I i la conquesta del nostre poble.

Els alumnes de 3r, 4t, 5é i 6é de Primària van fer un auca sobre la figura de Ausiàs March gràcies a investigacions  pròpies i orientades per la mestra. Els alumnes de Secundària també varen fer auques, algunes d´elles tenien com a punt de sortida alguna de les seues obres.

Les auques realitzades pels alumnes  participaren en un concurs. El lliurameent de premis tingué lloc al Saló d´Actes del col.legi el divendres 7 d’octubre.

Els guanyadors  per cursos van ser els següents:

3r EP: CARMEN JUAN

4t EP:  ALBA CRESPO

5é EP:  DELIA PALOMAR

6é EP: PABLO MARTÍ

1r ESO:  SONIA RUIZ

2n ESO: LUCÍA RIBERA

3r ESO: CLAUDIA TARAZÓN

4t ESO: ABEL CISTER

Jo vaig ser una de les guanyadores del concurs i em vaig sentir molt feliç perquè mai pensava  que anava a ser jo la que guanyaria. El dia em paregué molt interessant i divertit i em paregueren molt interessants les obres de Ausiàs i sobretot el valencià que s’utilitzava en aquella època.

Moltes felicitats a totes i tots  els guanyadors d’enguany!

Claudia Tarazón (3º ESO)