Loading…

CAMPANYA DE NADAL 2023

Enguany els/les alumnes de 4t d’ ESO, hem preparat la campanya de recollida d’aliments i la recaptació  de diners per col·laborar amb el projectes de l’ONG Proyso -Miteca.

S’han recollit  537 paquets d’aliments que s’han entregat a Càritas Massamagrell  on  es repartiran a persones del nostre poble que  els necessiten.

En quant a la ajuda econòmica voluntària que s’ha sol·licitat   acompanyada d’un calendari  facilitat per l’ONG  , s’han recaptat  un total de  529,50 Euros per ajudar a  moltes persones que viuen molt lluny de nosaltres  i que tenen moltes necessitats per viure en el seu dia a dia.

Finalment, volem donar les gràcies a tots els xiquets, xiquetes i famílies que amb tantes ganes han respost  a la nostra petició   Sense  vosaltres, no haguera sigut  possible l’èxit d’aquesta campanya.

 

MOLTES GRÀCIES

BON NADAL

 

 

Els i les alumnes de quart d’ESO