Loading…

Festivitat del 9 d’octubre

Amb motiu de la celebració de 9 d'octubre, festa regional valenciana, els alumnes del col·legi Sagrada Família Massamagrell hem realitzat un acte per a conmemorar aquesta data.

Durant la setmana prèvia a l'esdeveniment, Educació Primària va realitzar uns mocadors decorats i pintats pels alumnes quer com tots i totes sabem és un  regal tradicional valencià en aquesta data. Els materials utilitzats per a realitzar-los van ser proporcionats per l'APA del centre, de la mateixa manera que els globus emprats per tot el col·legi per a formar una “Senyera” a escala gran.

Aquest acte, que va tindre lloc al pati, ha estat  acompanyat per l'himne regional cantat pels alumnes, pares i mares, iaios i iaies que van poder acudir a l´esdeveniment on, com a introducció, es va llegar un pregó per alumnes de quart de l'ESO.

Per a finalitzar l'acte, es lluiraren els premis del concurs de fotografia “Racons valencians” en el qual participaven els alumnes d'Educació Secundària. Els guanyadors han sigut:

Rogelio Bonet de primer

Raúl García de segon

Carmen Fernández de tercer

Judith Peyrats de quart

Aquesta celebració commemora l'entrada de Jaume I a la ciutat de València l'any 1238.

Elisabeth Mata Picazo i Lucía Sánchez Cruañes.