Loading…

Día de la paz. 30 de enero de 2023.

El dia 30 de gener és el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau, i en la nostra escola hem volgut reivindicar la Pau i tots els valors que se li associen: la cooperació, el diàleg, la solidaritat…

 

MANIFEST PER LA PAU

 

Hui, 30 de gener, ens hem reunit per a celebrar el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau al Col·legi Sagrada Família de Massamagrell. Els alumnes, com a membres de la comunitat educativa, ens sentim preocupats pels conflictes que es produïxen per totes bandes. Patim degut a la violència, la intolerància, el terrorisme i les guerres.

 

A més a més, denunciem les situacions d’assetjament escolar, amenaces i abusos, juntament amb la resta de conductes agressives i violentes que atempten contra la integritat física i psíquica dels altres.

 

Estem indignats a causa de la intolerància cap als que són diferents. També ho estem a raó de l'odi indiscriminat que va contra la dignitat, la llibertat, la tolerància. Estes tres, són condicions essencials per a l'assoliment de la pau.

 

Per tot açò reivindiquem, hui i sempre, eixos xicotets actes d'empatia, solidaritat i companyerisme que ens ajuden, en el nostre dia a dia en l'escola, a ser persones millors.

 

Volem ser constructors de pau, perquè creiem que n'és possible. L'hem de construir entre tots i ens comprometem a no estar plegats de braços. Unirem les nostres mans, diverses però juntes. Este món ha de ser un lloc de bé, sense cap tipus de violència.

 

Desitgem que les coses roïnes desapareguen i perquè este desig es complisca, tots, més que mai, hem de treballar units per a aconseguir una societat millor.

 

Aixina que… com diu Txarango…

 

"Resistix i crida!’ :

 

VOLEM LA PAU!

 

 

Alumnes de 4t d' ESO